fbpx

Radiesse®

Radiesse är en injicerbar tvåkomponentsfiller, som förutom att omedelbart återställa ansiktets naturliga volym även avlägsnar hudens ålderstecken genom att stimulera produktionen av kroppens naturliga kollagen.
Den tillför alltså inte bara volym vid injektionstillfället, utan med tiden stimulerar Radiesse också produktionen av kroppens naturliga kollagen, och för många patienter kvarstår resultatet i upp till ett år eller längre.

Radiesse ger den volym och det lyft som är nödvändigt för att reducera ålderstecken, tack vare de kalciumbaserade mikrosfärer och den gel som produkten består av. Med tiden kommer både gelen och mikrosfärerna att brytas ner helt i kroppens ämnesomsättningsprocess. De frigjorda kalcium- och fosfatjonerna är identiska med kroppens egna mineraler.

Förutom en omedelbar volymgivande effekt stimulerar CaHA-mikrosfärerna (Calcium Hydroxylapatite) i Radiesse hudens naturliga kollagensyntes. Tack vare den kollageninducerande effekten återfår huden sin ungdomliga densitet och elasticitet.

Radiesse Erbjuder

N

Omedelbar korrigering av moderata till svåra rynkor

N

Omedelbara lyft- och kontureringseffekter

N

Stimulerar produktionen av hudens naturliga kollagen

N

Långverkande förbättring av hudens kvalitet

N

Ett mjukt och naturligt resultat

N

Resultat som varar ett år eller längre för många patienter

N

En enkel och bekväm behandling

Radiesse CE-certifierades (EU:s standard för produktsäkerhet) år 2003, och godkändes år 2006 av den amerikanska hälsovårdsmyndigheten FDA. Radiesse har varit framgångsrika under mer än ett decennium, och har sålt hela sex miljoner sprutor globalt, vilket visar hur nöjda terapeuter och patienter är med Radiesse.

Behandling Med Radiesse

Radiesse kan användas för såväl enskilda behandlingsområden som full korrigering av hela ansiktet. Förutom den lyftande och konturerande effekten, uppnås även en uppenbar förbättring av hudens kvalitet.

Se resultaten av korrigeringsbehandling av hela ansiktet i galleriet nedan.

Radiesse kan alltså även användas för separata områden i ansiktet, inklusive nasolabiala linjer, marionettlinjer, insjunkna kinder, käklinjer, underkäkar och händer. Se sådana resultat i galleriet nedan.

Vanliga frågor

HUR FUNGERAR (OCH INJICERAS) RADIESSE?

Radiesse ger omedelbart fyllning genom att jämna ut moderata till svåra ansiktsrynkor, och har en lyftande och åtstramande effekt på huden. Den skapar genast en ett-till-ett-korrigering, och efter endast en injektion får många patienter omedelbart ett ungdomligt utseende som varar länge. Radiesse injiceras försiktigt i huden av behandlaren, oftast i små mängder och med en mycket fin nål.

Förutom den omedelbara volymgivande effekten stimulerar Radiesse hudcellernas återhämtningsprocess. Jämfört med korslänkad hyaluronsyra är hudens återhämtningsprocess betydligt mer kraftfull efter en CaHA-injektion.

Injektioner med CaHA-mikrosfärer ger en effektiv stimulering av kollagenets nybildning. Inom en period på 3-12 månader skapar en enda injektion av Radiesse ett omfattande nätverk av nybildad kollagen av typ I jämfört med HA. Samtidigt ökar hudens elastininnehåll kraftigt, och jämfört med HA uppvisar Radiesse en något större mängd intakt elastin.

Efter injektionen tillför Radiesse omedelbart volym och korrigering, samtidigt som huden stimuleras till att producera sin egen naturliga kollagen. Med tiden absorberas fillern, varefter kroppen bryter ner CaHA-mikrosfärerna, och lämnar kroppen med hudens naturliga kollagen.

Priser
Priser för Radiesse:
1.5 ml 5500 kr
3 ml 8900 kr

Kroppsbehandling:
Hals fr. 5500 kr
Dekolletage fr.5 500 kr
Bröst fr.12 995 kr
Rumpa fr. 8 995 kr
Armar fr.12 995 kr
Mage fr. 8 895 kr
Lår fr. 12 995 kr

Man kan kombinera med dermapen för ett tillägg på 1500k