fbpx

Dermapen

Varför ska jag då välja en Dermapen 4 behandling?

Jo för att: Dermapen var det företaget som faktiskt lanserade det första mekaniska microneedling verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Förutom det är nya Dermapen4 digital, och har även en unik ergonomisk design och gör faktiskt upp till otroliga 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Därför gör pennans snabbhet och styrka att behandlingen i stort sett blir smärtfri.

Dermapen orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Detta sätter igång en reaktion i kroppen som bland annat gör att huden börjar producera nytt kollagen. Resultatet kan jämföras med effekten av tex fraktionerad laser, men Dermapen har mycket mindre biverkningar och en kortare återhämtningstid. En Dermapen-behandling kan även utföras på alla hudtyper/ hudfärger.

Dermapen Rekommenderas Till Bland Annat:

N

Huduppstramning- och föryngring

N

Fina linjer och rynkor

N

Acne

N

Milier och keratosis pilares

N

Pigmenteringar

N

Ärr, tex efter acne, operationer eller brännskador

Dermapen + PRP – Vampire facelift

 

Denna behandling görs i stora delar på samma sätt som vanlig microneedling men man lägger till PRP i behandlingen. Det innebär att man tar ett blodprov från patienten. Blodet centrifugeras i en speciell maskin där röda blodceller separeras från blodplättplasman, som är den komponent i blodet som är mycket effektiv för att behandla tex brännskador och andra skador i huden.

Bodplättplasma används i nålningsbehandlingen vilket gör den ännu effektivare i att göra huden fylligare och reducerar fina linjer och rynkor. Blodplasman frigör tillväxtfaktorer som stimulerar andra celler runt det behandlade området som fylls ut och ökar i volym.

PRP, eller Platelet Rich Plasma är kroppens egna system för läkning och nybildning. Ditt blod består, förutom röda blodkroppar och plasma, av så kallade blodplättar. Dessa innehåller alla de tillväxtfaktorer som behövs för att reparera blodkärl, nervtrådar, hudceller och skapa nytt
kollagen.

PRP är inget läkemedel utan ett koncentrat av dessa blodplättar. Därför är PRP så effektivt och utan biverkningar i form av allergier. Eftersom du nyttjar kraften av ditt eget blod kallas denna behandling ofta för ”Vampyrbehandling”

För de flesta behandlingsområden rekommenderas en kur på mellan 3-6 ggr.

Väljer du att köra en kur får man också en väldigt fördelaktig rabatt.

Delansikte

1695 kr

tex bara runt ögon, kinder eller runt mun

Ansikte

2195 kr

Ansikte+hals

2699 kr

Ansikte +hals+dekolletage

3200 kr

Dermapen + PRP - Vampire facelift

2995 kr

Kurpriser:

  • 3 gånger 30% på sista behandlingen*
  • 4 gånger 50% på sista behandlingen*
  • 5 gånger 75% på sista behandlingen*
  • 6 gånger 100% på sista behandlingen*

*Vid köp av kur så kan du enkelt dela upp din betalning

Man kan även kombinera dermapen behandlingen med en kemisk peeling über pro som appliceras direkt efter dermapenbehandlingen. Detta är en kraftfull syra med en bas på 25% mandelsyra som är kollagenuppbyggande och reglerar akne, pigmenteringar samt är talgreglerande. Samt innehåller den bla mjölksyra som ljusar upp hudtonen, hyaluronsyra som återfuktar och kojic acid som jobbar på hyperpigmenteeinag och ojämn hudton.
För att kombinera med dermapen tillkommer en kostnad på 500kr på behandlingspriset för dermapen.