fbpx

iS CLINICAL

CARE OF SKIN

iS Clinical

iS Clinical är en lyxig och exklusiv hudvårdsserie i kategorin – cosmeceutical, som utmärker sig genom att uteslutande vara tillverkad av de mest kraftfulla och renast utvunna naturliga botaniska ingredienserna på marknaden för farmaceutisk kvalitet. Serien är producerad av INNOVATIVE SKINCARE.

Serien bygger på antioxidantteknik, vilket innebär att varje enskild ingrediens har testats kliniskt, såväl avseende säkerhet och drift som på produktnivå. I produkterna används patenterade formler som innehåller några av de mest effektiva antioxidanterna, som ex. retinol, oleuropein, Centella asiatica och stabiliserad C-vitamin. Med iS Clinical kan du därmed både se och känna skillnaden, samtidigt som produkterna ger kliniskt dokumenterade resultat ända ner på cellulärnivå.

Produkterna är inriktade på anti-aging, samt behandling av akne, hyperpigmentering och rosacea. Med iS Clinical erbjuder vi ett komplett behandlingssortiment bestående av rengöringsprodukter, serum, krämer och solskydd, samt ansiktsmasker för exklusiva ansiktsbehandlingar.

Kliniskt testade produkter

Som framgår av namnet testas allt – först de enskilda ingredienserna, och därefter igen som en total produkt med ett ORAC-test. Innan produkterna når marknaden utförs en sluttest. Detta sista test säkerställer att effekten av alla ingredienser är optimal och effektiv, och i vissa fall faktiskt förbättrad, eftersom kombinationen av ingredienserna kan skapa en synergieffekt, och därmed förstärka varandra. iS CLINICALs starka fokus på kvalitet och resultat kommer därmed att avslöja både de positiva och negativa effekterna – och därmed kommer ingen olämplig produkt att nå marknaden.

Produktionen sker uteslutande ”in house”

INNOVATIVE SKINCARE tillverkar själv sina produkter, vilket innebär att produktionen inte är utlagd till en extern fabrik. Detta säkerställer att varje enskilt parti är tillverkat med samma omsorg, och att produkterna alltid håller samma höga kvalitet.

Få veta vad din hud behöver genom att boka en hudanalys hos Lena, auktoriserad hudterapeut, vid köp av produkter så är analysen/behandlingen kostnadsfri.