fbpx

NYHET!

Onda Coolwave Pro Fett reducering

Vi har återigen tagit in en världsledande apparatur på marknaden inom kroppskulptering och kroppskonturering ! Dekas Onda Coolwave Pro!

Den senaste tekniken för att minska kroppsfett och strama åt huden är inkarnerad i Onda Coolwaves Pro. Det är den optimala lösningen för att säkert och effektivt minska oönskat kroppsfett. Genom dess banbrytande teknik tränger Onda Coolwaves Pro djupare in i underhudsfettet än någon annan icke-invasiv metod på dagens marknad.
För att uppnå de mest effektiva resultaten rekommenderas användning av hudåtstramningsalternativet tillsammans med fettreduceringen med ONDA Coolwaves Pro. Varje behandling minskar fettdepån gradvis. Det exakta antalet behandlingar som krävs är unikt för varje individ och påverkas av flera variabler, inklusive livsstil, träning, kostvanor, ålder, fettdepåns omfattning, vätske- och kaloriintag samt personliga förutsättningar och eftervårdsrutiner.

Onda Coolwaves Pro erbjuder en bekväm och säker lösning för att minska celluliter, fettansamlingar och strama åt huden. Apparaten arbetar genom att påverka fettcellernas membran. När mikrovågorna når dessa celler orsakar de en kontrollerad skada på membranet, vilket leder till att en del av fettet läcker ut från cellen. Det frigjorda fettet tas om hand av lymfsystemet och vidarebefordras till levern, som sedan transporterar det till olika delar av kroppen som tarmen, njurarna, lungorna och svetten.
Efter cirka fyra-fem veckor, när fettcellerna har läkt, minskar storleken på dem. Detta resulterar i en reducerad fettansamling i det behandlade området. Genom denna process minskas fettdepåerna i området.
Områden som behandlas är vanligtvis
*mage,* lår,* överarmar,*rygg(vid bh-band) *rumpa och *höfter.

1 område är räknat som 1 ruta som är 15x15cm

1 område

1495 kr

2 område

1795 kr

3 område

2200 kr

4 område

2600 kr

Inför första behandlingen

Denna behandling kräver konsultation innan behandling, läs gärna kontraindikationerna först som finns längst ner på sidan.

Om du har mycket hår över området som ska behandlas, vänligen raka bort håret innan din behandling. Huden får inte vara traumatiserad. Ingen tatuering över området som ska behandlas. Undvik sol och UV-strålning ett par dagar innan behandlingen. Täck hudområdet med en handduk om du är på stranden. Två veckor innan behandlingen undvik andra behandlingar som påverkar huden och lymfsystemet.

Vanliga frågor

Efter behandlingen

Efter avslutad behandling är det bäst att främja resultat genom att omedelbart vara aktiv och konsumera rikligt med vatten. Engagera dig gärna i en snabb promenad, njut av bastu, träna på gymmet eller utför andra aktiviteter som ökar cirkulationen.

KONTRAINDIKATIONER

Gravid/ammar, hjärtstörningar, hjärtsjukdomar, hjärtimplantat/pacemaker, neoplasi, tumörer, njur eller leverfel/dysfunktion, infektionssjukdomar, tatuering över området som ska behandlas, diabetes, autoimmuna sjukdomar, ätstörningar, metallimplantat i närliggande kroppsområde.