fbpx
044 12 22 42 info@medshape.se

Fransar & Bryn

Ett par fina, välplockade och markerade ögonbryn gör enormt mycket för inramningen av ditt ansikte och kan ge hela dig ett lyft. På MedShape hjälper vi dig gärna att forma och färga dina fransar och bryn.

Hur Formar Vi Dina Bryn Bäst?

På MedShape hjälper vi dig att forma dina ögonbryn genom att antingen plocka dom med en vanlig pincett eller så ordnar vi det enkelt genom att applicera ljummet vax på det önskade området som är utanför den ögonbrynsform som du önskar. Med en lite tunn vaxremsa drar vi sedan bort vaxet och de strå som finns under, följer med.Om du önskar, så färgar vi gärna dom åt dig också. Både fransar och bryn kan vi förbättra genom att färga dom för ett mer markerat uttryck.

N

Formning av bryn (plock/vax)

229 kr

N

Frans eller brynfärgning

299 kr

N

Brynfärgning och plock av bryn

329 kr

N

Fransfärgning och plock av bryn

349 kr

N

Frans-och brynfärgning ink plock av bryn

429 kr

N

Yumi Lashes

Yumi Lashes är en banbrytande och prisad keratinbehandling från Frankrike som vårdar och får naturliga ögonfransar att se bättre ut än lösfransar. En snäll salongsbehandling speciellt framtagen för dig som är allergisk eller känslig mot färg, kemikalier, mascara, franslim, sminkborttagningsprodukter etc., därför innehåller det varken starka kemikalier eller hormoner.
Keratinbehandlingen tar bara 60-80 minuter, ger omedelbar effekt och varar i 7-12 veckor. Resultatet är beroende av fransarnas kvalitet, livscykel och eftervård. Upprepade Yumi Lashes keratinbehandlingar förlänger fransarnas livscykler och gör att de sitter kvar längre samt aktiverar vilande hårsäckar och gör att du får fler fransar på sikt. Alltså, ju fler behandlingar du gör desto längre håller resultatet. Yumi Lashes ska dock inte förväxlas med vanligt ”lash lift” – en uppdaterad variant av permanent ögonfransböjning som kan skada fransarna och göra dem torra och spröda.

Rek pris: 1000 kr