fbpx

NYHET!

Onda Coolwave Pro Hudåtstramning

Vi har återigen tagit in en världsledande apparatur på marknaden inom kroppskulptering och kroppskonturering ! Dekas Onda Coolwave Pro!

Med vår nya handenhet, som särskiljer sig i just Onda Coolwave Pro, kan vi också strama upp i ansiktet. Som vi dessutom är först och ensamma om i Sverige !

Vi ger din hud ett lyft. Genom att använda en specialdesignad handenhet som använder radiofrekvensvågor, tar behandlingen itu med hudens struktur på djupet, ungefär 6 mm ner, vilket initierar en välkontrollerad process av läkning. Detta kickar igång produktionen av kollagen och elastin, det som håller huden stram och spänstig. Samtidigt kan den yttersta lagret av fett minska något, vilket ger en slätare och åtstramad yta. Varje behandlingsområde täcker ungefär en yta på 15×15 cm och fullt resultat brukar bli synliga efter ungefär tre månader. Områden som behandlas är vanligtvis *mage,* lår,* överarmar,*rygg(vid bh-band)* haka,*kinder, *käklinje *rumpa och *höfter.

1 område är räknat som 1 ruta som är 15x15cm

1 område

1250 kr

2 område

1550 kr

3 område

1850 kr

4 område

2050 kr

Inför första behandlingen

Denna behandling kräver konsultation innan behandling, läs gärna kontraindikationerna först som finns längst ner på sidan.

Om du har mycket hår över området som ska behandlas, vänligen raka bort håret innan din behandling. Huden får inte vara traumatiserad. Ingen tatuering över området som ska behandlas. Undvik sol och UV-strålning ett par dagar innan behandlingen. Täck hudområdet med en handduk om du är på stranden. Två veckor innan behandlingen undvik andra behandlingar som påverkar huden och lymfsystemet.

Vanliga frågor

Efter behandlingen

Efter avslutad behandling är det bäst att främja resultat genom att omedelbart vara aktiv och konsumera rikligt med vatten. Engagera dig gärna i en snabb promenad, njut av bastu, träna på gymmet eller utför andra aktiviteter som ökar cirkulationen.

KONTRAINDIKATIONER

Gravid/ammar, hjärtstörningar, hjärtsjukdomar, hjärtimplantat/pacemaker, neoplasi, tumörer, njur eller leverfel/dysfunktion, infektionssjukdomar, tatuering över området som ska behandlas, diabetes, autoimmuna sjukdomar, ätstörningar, metallimplantat i närliggande kroppsområde.