fbpx

Medicinsk laser för hemmabruk

Vi har även Laser för hemmabruk som går att låna hem/hyra. Prata med din terapeut så hjälper hon dig med en plan och hur du använder lasern för att uppnå bästa effekt. Att använda laser hemma i kombination med din behandling på kliniken kan öka och snabba på läkeprocessen/ pågående behandling.

Pris 100kr/dygn

FUNKTIONER OCH EGENSKAPER MIDCARE:

Har utvecklats specifikt för att möta kraven för säker användning vid självbehandling i patientens hem (Home Care). Laserutstrålningen startar endast då den appliceras med ett lätt tryck i kontakt med huden. Lasern är designad för att vara ergonomisk vid självbehandling med ett flertal olika greppmöjligheter och det vinklade framstycket har tagits fram för att underlätta behandling av olika delar av kroppen. Materialen har valts med omsorg för att skapa en högkvalitativ produkt.

1. LASERAPERTUR/LASERDIODER:

Laserdioderna är placerade i en båge för att förbättra kontakten mellan laseraperturen och kroppen och ge optimal inträngningsförmåga av laserljus ner i vävnaden.

2. PULVERLACKERAD ALUMINIUM:

Det pulverlackerade aluminiumframstycket och de antireflektivbehandlade linserna säkerställer långvarigt bruk och rengöring utan att försämras.

3. FEEDBACK/LJUSINDIKATION:

En semitransparent ring lyser med blått ljus för att tydligt visa när laserljuset är aktiverat. Feedback avges också i form av ljud som indikerar när tillräckligt mycket laserenergi givits och det är dags att byta till en ny behandlingspunkt.

4. KONKAVT GREPP:

Det konkava spåret längs med laserhöljets kropp gör den bekväm att hålla och underlättar att greppa den på olika sätt.

5. SKRUV FÖR BATTERIBYTE MIDCARE:

Drivs av 6 st utbytbara AAA-batterier med en batteritid på tre behandlingstimmar.

6. PÅ-/AVSTÄNGNINGSKNAPP:

Tydlig knapp för på- och avstängning på laserns bakstycke.