fbpx

Motus AY Laser

Det världsledande lasersystems-företaget DEKA har lyckats skapa en användarvänlig, kraftfull och mångsidig maskin. Motus AY Alexandrite lasern har utvecklats speciellt för hårborttagning och Nd: YAG lasern för behandling av vaskulära lesioner.

Permanent hårborttagning med Motus AY Alexandrite

Äntligen kan du bli fri från oönskad hårväxt, både snabbt och effektivt. Du behöver inte längre tänka på vare sig rakning eller vaxning. Med MOTUS AY laser försvinner håret för gott, både i ansiktet och på kroppen!
Behandlingen passar både kvinnor och män. Med MOTUS AY kan vi behandla ALLA HUDTYPER, tunna och grova hårstrån och helt utan smärta!

Kärlreducering & Pigment

Vid behandling med laser MOTUS AY, kan vi behandla både ytliga röda och blåa kärl. 

Vi kan också med vår motus reducera/ta bort pigmenteringar. Detta görs genom att använda Alexandrit laser då denna lasertyp riktar in sig på melanin (pigment).

Skin Rejuvenation

En av de viktigaste mekanismerna bakom hudföryngring med laserbehandling är absorptionen av laserljuset av vätskan i huden. När laserljuset träffar huden absorberas det av vätskan och omvandlas till värme. Denna värmeenergi fungerar som en stimulans för att öka produktionen av kollagen i huden, vilket bidrar till att förbättra hudens struktur, elasticitet och ton.