fbpx
044 12 22 42 info@medshape.se

NBE 3000

NBE 3000 är en 100% smärtfri behandlingsmetod. Med hjälp av radiofrekvens bildas värme i huden som gör att kroppens egna immunförsvar kickar igång.

När detta sker ökar syre- och näringsupptaget i cellerna, en reningsprocess startar och kroppens egna kollagen och elastinproduktion ökar.
Behandling med NBE 3000 är en icke kirurgisk behandling, men med resultat som kan mäta sig med en sådan.

NBE 3000 erbjuder sköna, säkra, effektiva behandlingar för både kropp och ansikte. Här har vi en behandling med direkta resultat, som ger dig flera år tillbaka och som är avkopplande och njutningsfull. Behandlingen riktar sig till dig som vill ta hand om din hud och är ute efter en fräsch hud med lyster.

Ge oss en timme av din tid, vi ger dig fem år tillbaka.

Vilka Område Kan Vi Behandla?

N

Linjer/rynkor

N

Hudåtstramning

N

Akne

N

Linjer/rynkor

NBE 3000 Detox & lymfdränage

Överkropp 30 min

Detta är en kraftfull lymfdränerande behandling som rensar ut slaggprodukter, ökar cirkulationen och stimulerar förbränningen. En idealisk behandling för att öka dränage vid vätskeansamlingar samt vid behandling av “änglavingarna”,dubbelhaka och mage.

Pris: 595 kr

NBE3000 Slim and firm Body

60min
90min

Detta är en djupgående cirkulationsökande detoxbehandling som verkar slimmande uppstramande samt där vi kan arbeta på celluliter och bristningar. I kombination med apparaturens radiovågor i dess värmeplattor och prober masserar och arbetas de aktiva produkterna längre ner i huden. Behandlingen påverkar även hela lymfsystemet och aktiverar kroppens egna läkningsprocesser och cellförnyelse. exempel på områden vi kan arbeta på i denna behandling är:

  • Lår och stuss
  • midja/mage
  • armar
  • ryggtavlan

60min 1200kr
90min 1495kr

NBE 3000 Lymfdränage

Underkropp 30 min

Detta är en kraftfull lymfdränerande behandling som rensar ut slaggprodukter, ökar cirkulationen och stimulerar förbränningen.

Pris 595 kr

NBE 3000 Detox/ Lymfdränage Helkropp

NBE 3000 är en mycket djupgående, cirkulationsfrämjande detoxbehandling där vi effektivt jobbar på att: *Reducera mjölksyra i muskulaturen *Syresätta cellerna *jobbar inflammationshämmande *Startar kroppens egna läkningsprocess -Lymfdränerande -Reducerar vätskeansamlingar – Rensar ut slaggprodukter

60 min 1150 kr
90 min 1450 kr

NBE 3000 Anti-stress behandling

60 min

En ny kraftfull behandling som ger dig en total avkoppling. Anti-stress behandling med NBE 3000 är rogivande för kropp och själ. Behandlingen arbetar på djupet där blodcirkulation och lymfflödet ökar, vilket hjälper kroppen att bli av med slaggprodukter. Vid behandlingen frisätter kroppen oxytocin, kroppens lugn-&-ro hormon och det ämne som sänker stresshormonet, kortisol i vår kropp. Under behandlingen är du uppkopplad till NBE 3000 med värmeplattor som placeras ut på överkroppen för att få en kontakt med hela kroppen. Med hjälp av radiofrekvensen värms hela kroppen upp på ett avkopplande sätt. Terapeuten masserar växelvis med händerna och de varma handenheterna. Behandlingen anpassas helt efter dig för att du ska uppnå total avkoppling för både kropp och själ. Denna behandling går även under friskvårdsbidraget!

Pris: 1100 kr

NBE3000 Ansikte hals och dekolletage Excellence

90 min

I vår Excellence behandling jobbar vi med Nannics högkoncentrerade behandlingsserie som motsvarar effekten av 3 st ordinarie behandlingar. I en behandling ingår: Hudanalys och konsultation – Rengöring – Peeling – Behandling 40 min med Radiofrekvens – Ansiktsmask för att isolera serumen i cellerna – Ansiktskräm utifrån din hudtyp med lätt ansiktsmassage. Rek kurbehandling 3-5 ggr för optimalt resultat samt hemmavård

Pris: 1795 kr

NBE 3000 Ansiktsbehandling

60 min

Behandling med NBE 3000! Som vi precis har tagit in, jobbar kraftigare än vår föregångare, NBE 1000. Detta är en icke kirurgisk behandling, men med resultat som kan mäta sig med en sådan. NBE 3000 erbjuder en underbart skön, säker och effektiv behandling för ditt ansikte. Du får underbar lyster och huden blir lugnad och återfuktad.

Några av områdena som effektivt behandlas är:

N

Rynkor

N

Pigmentfläckar

N

Påsar eller mörka ringar under ögonen

N

Ytliga kärl

N

Dubbelhaka

N

Akne

N

Tunga ögonlock

N

Oren hud mfl.

N

Slimming

N

Lifting

 

Behandlingen skräddarsys efter vad just din hud behöver och utförs av auktoriserad hudterapeut.

Vanliga frågor

Vilka Resultat Kan Du Förvänta Dig Av NBE 3000?
  • Reducering av linjer och rynkor redan efter en till två behandlingar
  • Reduceringar av påsar under ögonen (till skillnad från laser kan NBE 3000 även behandla den tunna huden under ögonen)
  • Förbättring av elasticitet
  • Märkbart stramare hud- särskilt på käklinje och dekolletage