fbpx

Syrabehandling – Fire & Ice

Syrabehandling passar dig som vill få bort yttorrheten, minska linjer och rynkor, bleka pigmenteringar, öka på med fukt,balansera och rena huden – och sist men inte minst, ge tillbaka din hud den lystern den förtjänar!

Vår hudterapeut börjar behandlingen genom att rengöra ditt ansikte för att bättre kunna avgöra vad din hud behöver och vad den klarar av. Därefter penslas den utvalda syran på det specifika området. Syran kan upplevas som varm och lite svidande men det är ingen fara.

Hudterapeuten övervakar och kontrollerar att syrabehandlingen uppnår önskad effekt. När syran arbetat klart rengörs ansiktet igen och en specialmask appliceras för att uppnå bästa resultat. Direkt efter kan du vara lite varm och röd i ansiktet men det lägger sig ofta redan innan du lämnat kliniken.

Vi erbjuder dig alltid en kostnadsfri konsultation innan. På MedShape använder vi oss av iS CLINICAL välrenommerade syror.

Pris:
Ansikte 50min Pris 1295kr
Ansikte & dekolltage 1795kr

Vanliga frågor

Hur Går En Syrabehandling Till?

Denna intensiva kliniska ansiktsbehandlingen har designats för att snabbt och säkert förnya hudens yta, reducera fina linjer och rynkor, utjämna, mjukgöra och underlätta cellförnyelsen.

Grundstenen i denna fantastiska behandling är en kombination av två terapeutiska masker.

Den extremt kraftfulla Intensive Resurfacing Masque exfolierar och återupplivar huden med sitt innehåll av potenta fruktsyror- och extrakt, vitaminer och potenta antioxidanter.
Den andra masken är den lindrande och fuktgivande Rejuvenating Masque, som är formulerad med natriumhyaluronat och aloe vera med flera aktiva extrakt.
Förutom maskerna används en unik kombination av serum och krämer, och kombinerat kommer denna fantastiska ansiktsbehandling att väcka dina sinnen till liv med en doft av bl.a. varm kanel och fräsch, svalkande pepparmynta.

Det är inte utan anledning som denna behandling är populär bland stjärnorna i Hollywood, där den också går under smeknamnet “The Red Carpet Treatment” och “The Oscar Treatment”.