fbpx

Taffy / Microblading Bryn

Behandlingen görs med hjälp av ett manuellt verktyg som kan liknas vid en penna. En steril engångsnål fästs på verktyget och vi kan imitera strån för ett naturligt utseende. Vi har flera olika storlekar av nålar att välja på och en stor variation av pigmentfärger. Detta hjälper oss att skapa en pigmentering efter just dina önskemål.
Innan en TAFFY behandling hålls en kostnadsfri konsultation där terapeuten förklarar hur den semi-permanenta kosmetiska pigmenteringen går till. Terapeuten går även igenom alla eventuella kontraindikationer. Under konsultationen har kunden möjlighet att få sina frågor besvarade och för att uppnå ett så lyckat slutresultat som möjligt bör kunden framföra sina önskemål.

Tillsammans med kunden bestäms färg och form. Det ska se naturligt ut och framhäva ögonen och ansiktets egna drag. Skulle korrigering behövas ingår detta i priset upp till 90 dagar efter utförd behandling. Det är viktigt att huden är helt läkt innan korrigeringen utförs. Detta återbesök bokas med fördel in efter första behandling.

Bryn kan även göras med maskin som en skuggning och ger då ett mer ”sminkat” intryck. Detta kallas powder. Eller som en kombination av båda teknikerna och kallas då ombre. Hållbarhet: upp till 3 år beroende på skötsel och hudtyp.

Pris: 3900kr

 

Vanliga frågor

Pris
  • Mikroblading: 3800kr inklusive korrigering inom 90dagar
  • Powder: 3800 inklusive korrigering inom 90 dagar
  • Ombre: 4300kr inklusive korrigering inom 90 dagar